top of page

SC Cuvinte Vii SRL

Termeni și condiții

Generalitati

 

Acest site este proprietatea SC Cuvinte Vii SRL si functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

SC Cuvinte Vii SRL nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune survenite ca urmare a utilizarii siteului, respectiv probleme legate de functionarea serverului a conexiunii internet sau a linei folosite de dumneavoastra pentru comunicare.

In ciuda efortului permanent de a pastra acuratetea si actualitatea datelor, pot aparea erori legate de preturi, descrieri ale produselor, imagini sau caracteristici ale produselor. De asemenea nu putem garanta disponibilitatea permanenta in stoc a tuturor produselor afisate si nu garantam livrarea tuturor comenzilor. In caz de imposobilitate a onorari comenzii din oricare dintre motivele enumerate mai sus, clientul va fi anuntat in maximum 24 de ore.

  • Nu raspundem de deteriorarea coletelor in timpul transportului, de aceasta problema fiind raspunzatoare societatea de transport.

  • SC Cuvinte Vii SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in structura site-ului si a prevederilor enuntate fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

  • In cazul promotiilor, reducerilor, gratuitatilor pe o anumita perioada de timp, ne rezervam dreptul de a le onora in limita stocului disponibil.


 

Litigii

 

Orice litigiu survenit, daca nu poate fi rezolvat pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei in scris la sediul firmei, se va solutiona de catre instanta competenta de pe teritoriul Romaniei, respectiv de pe langa Tribunalul Bucure?ti.

Vizitand site-ul arsenieboca.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile prevazute in acest document.

 

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site. Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

  • Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002;

  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992;

  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pana la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata an Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003;

  • Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii din iunie 2014;


 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

 

Intregul continut al acestui site arsenieboca.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Cuvinte Vii SRL, cui RO31606016, J20/450/2013 si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Cuvinte Vii SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

 

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC Cuvinte Vii SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. SC Cuvinte Vii SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


 

PRETUL

 

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate an RON si includ TVA. Preturile nu includ transportul. Pretul transportului este afisat separat.


 

DISPUTE SI CONFLICTE

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul arsenieboca.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC Cuvinte Vii SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din cumpararea in magazinul virtual arsenieboca.ro


 

PRET FICTIV SI PRET DERIZORIU

 

Conform Art. 1665 din Noul Cod Civil, vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14."

Potrivit articolului 13 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

"(1) Profesionistul (SC Cuvinte Vii SRL) ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu art. 11. (2) Profesionistul ramburseaza sumele mentionate la alin. (1) folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii."

Obligatiile consumatorului in cazul retragerii, conform articolului 14 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

"(1) Cu exceptia cazului in care profesionistul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile. (2) Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. [...] (3) Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h). (4) Profesionistul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor."

Citeste varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014.
 

arsenieboca.ro - Ca persoana fizica, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile.
Consumatorul, persoana fizica, are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului.
Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la solicitarea returului.

 

arsenieboca.ro - SC Cuvinte Vii SRL

 

Sediu social: str. Împăratul Traian nr. 31, Deva, jud. Hunedoara, România

bottom of page